Barbro Johnsen rapporter på vegne av badmintongruppa i Herøy idrettslag om at sesongens siste breddeturnering ble en resultatmessig opptur for mange spillere.

- Kaia Mikalsen, Ronja Pettersen og Thea Moe vant mange kamper i U11. Thea og Solan Tustervatn fikk 1. plass i mixeddouble U13A. Sindre Moe fikk 1. plass i U15B single, Maja Sørgjerd fikk 1. plass i U15A single og 2. plass i U15A mixeddouble med en makker fra Gullvikmoen, sier Johnsen.

- På grunn av skade hoppet Emil Pettersen inn sammen med Eivind Moe i herredouble D hvor de fikk 1. plass. Eivind og Marlen Thoresen Mikalsen fikk 2. plass i mixeddouble D, i et aldri så lite comeback for Marlen. Maja Mathilde Johnsen Sørgjerd fikk 1. plass i damedouble C sammen med en makker fra Klæbu. Emil fikk også en 2. plass i herresingle A.

-Vi har en god gjeng i U11 og U13 som deltar på flere turneringer og spiller godt. Det er lovende for badmintongruppa som har et forholdsvis stort «gap» mellom de yngste og de eldste ungdomsspillerne, avslutter Barbro Johnsen.