Andrea kommer opprinnelig fra Sandnessjøen, og har også jobbet som frisør der en peiode. Utdanningen og lærlingetiden tok hun i Trondheim, men siden hun flyttet til Herøy i 2019 har hun jobbet i Solli barnehage. Nå har hun åpnet egen frisørsalong i underetasjen på huset de bor i, og tar dermed opp sitt tidligere yrke.

- Hvis jeg skulle gå tilbake til frisøryrket så tenkte jeg at jeg måtte gjøre det snart. Årene går, og da var det samboer Simen som sa at de kunne prøve å ordne til noe nede i huset vi bor i, sier Andrea.

God respons
Andrea forteller at det har vært veldig god respons fra folk, både før hun startet opp og etterpå.

- Før jeg annonserte at jeg skulle starte opp var det mange som snakket med meg om det, og etter at jeg annonserte på Facebook at jeg skulle starte opp har det bare vært positive tilbakemeldinger. Jeg startet opp mandag 2. september, og foreløpig holder jeg bare på med klipping. Etter hvert vil jeg også begynne med farging, men jeg venter enda på å få inn fargekart. Når jeg får dette vil jeg annonsere det på Facebook, sier Andersen.

Setter pris på næringsstøtte fra kommunen
Andrea forteller at hun setter stor pris på at hun har fått støtte fra kommunens næringsfond til etableringen.

- Det koster jo ganske mye å kjøpe inn utstyr og å bygge om huset, så jeg setter stor pris på denne støtten, avslutter Andrea Andersen.

For mer informasjon kan dere klikke dere inn på hennes Facebook-side. Hun kan også nås på telefon 403 21 021.