Ifølge nettsiden til Skolo består helgen av to separate arrangement. Lørdag 24. august kreves det ingen påmelding og det serveres gode enkeltretter i restauranten og paviljongen.

- Vi fyrer opp grillen og har handlet inn nydelige, lokale råvarer! Du kjøper det du har lyst på, alt til gode priser. Vanlig åpningstid kl. 11 til ca. kl. 16 (litt avhengig av hvor mye dere spiser og hvor raskt, vi gjør oppmerksom på at vi kan gå tom for enkeltretter/mat før stengetid), står det å lese på nettsiden til Skolo.

Søndag lager teamet fra ArktiskMat, med Per Theodor Tørrissen i spissen, en treretters middag kl. 18 som krever påmelding. Se menyen og kjøp billett her.

ArktiskMat
ArktiskMat er et årlig internasjonalt matsymposium i Mosjøen. Over en helg i september samles matinteresserte til foredrag, workshops, demonstrasjoner og fantastiske måltider i historiske Sjøgata.

I 2024 leder ArktiskMat matprogrammet «Feeding Europe» for Europeisk Kulturhovedstad Bodø2024, inkludert ArktiskMat-roadshows hvor Nordnorsk mat og kultur blir formidlet og servert på lokasjoner i Norge, Europa og andre deler av verden. Seløy fikk en forsmak av roadshowene under corona-sommeren 2021, og 24.-25.august blir det et gjensyn med ArktiskMat på SKOLO.

ArktiskMat-teamet består av Per Theodor Tørrissen, Jason Richard Ball, Guro Larsen Brown og Katrine Remmen Wiken. Med seg til Seløy har de også den mesterlige assistenten Runar Hestmark.