Eierne av restauranten "Brygga" i Herøy har besluttet å videreføre drifta. Daglig leder Elisa Thoresen (bildet) har i sommer har god drift og bra besøk.
Det er Jonny Hansen, Arnt Erling Paulsen og Per Johansen som eier restauranten Brygga med overnattingsrom i 2. etasje.
Jonny Hansen sier til HERØYFJERDINGEN at drifta har vært så bra at eierne nå vil videreføre drifta vinteren gjennom. Dermed er herøyfjerdingene sikret et ekstra trivselstilbud foran den mørke årstida.
- Men vi vil fortløpende vurdere hvor mye vi skal holde åpent. Blir restauranten mye besøkt, holder vi åpent deretter. I motsatt tilfelle må vi redusere åpningstidene, sier Hansen.
Han legger til at eierne nå tenker å holde Brygga åpent til neste sommer. Det er nemlig vinteren som er den vanskeligste tida å drive restaurant.
I vår startet Elisa Thoresen opp med drift i Brygga igjen, etter at restauranten hadde holdt stengt i halvannet år. Thoresen ga seg noen år tidligere, men har altså siden i vår vært tilbake på Brygga.
Jonny Hansen sier til HERØYFJERDINGEN at drifta har vært så bra at eierne nå vil videreføre drifta vinteren gjennom. Dermed er herøyfjerdingene sikret et ekstra trivselstilbud foran den mørke årstida.
- Men vi vil fortløpende vurdere hvor mye vi skal holde åpent. Blir restauranten mye besøkt, holder vi åpent deretter. I motsatt tilfelle må vi redusere åpningstidene, sier Hansen.
Han legger til at eierne nå tenker å holde Brygga åpent til neste sommer. Det er nemlig vinteren som er den vanskeligste tida å drive restaurant.
I vår startet Elisa Thoresen opp med drift i Brygga igjen, etter at restauranten hadde holdt stengt i halvannet år. Thoresen ga seg noen år tidligere, men har altså siden i vår vært tilbake på Brygga.