Nylig kunne Herøy Brygge ta i bruk tre nye overnattingsrom, ny kakedisk og et nyoppusset lokale. Denne uka kommer også softis-maskinen på plass. - Vi er klare for sommersesongen, sier de Elisa Thoresen, Trine Valberg og Peter Lundberg.
Og det kan de trygt si etter flere uker med omfattende utbedringer.
- Vi har tatt i bruk et tidligere lagerrom og møterommet og innredet disse til to dobbeltrom og et enkeltrom, sier daglig leder Elisa Thoresen til Herøyfjerdingen.
32 sengeplasser Det betyr at Herøy Brygge nå totalt kan tilby 32 sengeplasser.
Thoresen roser de ansatte som har stått ekstra på i den travle perioden.
- Heldigvis - hvis man har lov å si det i vår bransje - har det vært en litt rolig tid like før sesongen braker løs.
Klare for sommersesongen Derfor har det gått bra å drive brygga i byggeperioden, sier hun videre.
Og Trine Valberg legger til: - Vi startet med å pusse opp lokalene her nede i restauranten.
Vi har malt lokalet lysere og fått nye gardiner.
Vi har fått lagt nytt gulv og føler at nå er vi klare for sommersesongen.
Og nå kan også folk med hytter i Herøy rømme fra snø og slaps på innlandet til en nærmest sommerlig skjærgård, sier Valberg med glimt i øyet.
Malt og sydd gardiner Selv om det er innleide handverkere som har gjort det groveste delen av jobben, har de ansatte både malt og sydd gardiner.
- Vi kan mer enn å lage mat, smiler Peter som for et par år siden fant sitt paradis i Herøy og ble fast på Herøy Brygge.
Det ble han etter en årrekke som sjefskokk hos Tärna Vilt i Tärnaby i Sverige.
Softis-maskin - Etter at vi ble ferdige har hatt mer besøk enn før og vi har bare fått gode tilbakemeldinger på forandringene som er gjort.
Nå venter vi bare på softis-maskinen og da er vi i alle fall klare for sommersesongen, smiler Elisa Thoresen, Trine Valberg og Peter Lundberg på Herøy Brygge.
- Vi har tatt i bruk et tidligere lagerrom og møterommet og innredet disse til to dobbeltrom og et enkeltrom, sier daglig leder Elisa Thoresen til Herøyfjerdingen.
32 sengeplasser Det betyr at Herøy Brygge nå totalt kan tilby 32 sengeplasser.
Thoresen roser de ansatte som har stått ekstra på i den travle perioden.
- Heldigvis - hvis man har lov å si det i vår bransje - har det vært en litt rolig tid like før sesongen braker løs.
Klare for sommersesongen Derfor har det gått bra å drive brygga i byggeperioden, sier hun videre.
Og Trine Valberg legger til: - Vi startet med å pusse opp lokalene her nede i restauranten.
Vi har malt lokalet lysere og fått nye gardiner.
Vi har fått lagt nytt gulv og føler at nå er vi klare for sommersesongen.
Og nå kan også folk med hytter i Herøy rømme fra snø og slaps på innlandet til en nærmest sommerlig skjærgård, sier Valberg med glimt i øyet.
Malt og sydd gardiner Selv om det er innleide handverkere som har gjort det groveste delen av jobben, har de ansatte både malt og sydd gardiner.
- Vi kan mer enn å lage mat, smiler Peter som for et par år siden fant sitt paradis i Herøy og ble fast på Herøy Brygge.
Det ble han etter en årrekke som sjefskokk hos Tärna Vilt i Tärnaby i Sverige.
Softis-maskin - Etter at vi ble ferdige har hatt mer besøk enn før og vi har bare fått gode tilbakemeldinger på forandringene som er gjort.
Nå venter vi bare på softis-maskinen og da er vi i alle fall klare for sommersesongen, smiler Elisa Thoresen, Trine Valberg og Peter Lundberg på Herøy Brygge.