Lørdag 16. februar er det klart for ny gourmetaften med mesterkokken Jon Aga på Tennas Vel.
Tennas Vel arrangerer også i år gourmetaften i samarbeid Jon Aga, og som i likhet med tidligere år består menyen av både fisk og kjøtt. Menyen og vinene settes sammen av mesterkokken Jon Aga som til vanlig holder til ved Vega Havhotell.
Bindende påmelding
Det er bindende påmelding til Ragnhild Stokbakken på tlfnr. 99 15 03 55 innen 31. januar 2013. Det er viktig at det gis beskjed ved påmeldingen dersom det er flere som ønsker å sitte ved samme bord.
Det koster 800 kroner pr. person for fire-retters gourmetmiddag med tilhørende viner.
Dørene åpnes kl. 19.30 og maten serveres kl. 20.00.
Fakta:
Jon Aga er en norsk kokk fra Ålvik i Hardanger, kjent fra TV-serien Vegamat på TV Norge i 2008 som vant fagprisen fra Medietilsynet.
Han har med sin kone Anna Hansen Aga jobbet blant annet i Nordlandia Hotels og Choice Hotels på Geilo, men overtok i 2003 Vega Havhotell (oppført 1986) på øya Vega på Sør-Helgeland. Han fikk den lokale Matkulturprisen i 2006. Jon Aga er bror til TV-kokken Frode Aga (født 1955). (Wikipedia)
Bindende påmelding
Det er bindende påmelding til Ragnhild Stokbakken på tlfnr. 99 15 03 55 innen 31. januar 2013. Det er viktig at det gis beskjed ved påmeldingen dersom det er flere som ønsker å sitte ved samme bord.
Det koster 800 kroner pr. person for fire-retters gourmetmiddag med tilhørende viner.
Dørene åpnes kl. 19.30 og maten serveres kl. 20.00.
Fakta:
Jon Aga er en norsk kokk fra Ålvik i Hardanger, kjent fra TV-serien Vegamat på TV Norge i 2008 som vant fagprisen fra Medietilsynet.
Han har med sin kone Anna Hansen Aga jobbet blant annet i Nordlandia Hotels og Choice Hotels på Geilo, men overtok i 2003 Vega Havhotell (oppført 1986) på øya Vega på Sør-Helgeland. Han fikk den lokale Matkulturprisen i 2006. Jon Aga er bror til TV-kokken Frode Aga (født 1955). (Wikipedia)