Hver onsdag møtes både beboere og hjemmeboende til en trivelig sammenkomst i Storstua på omsorgssenteret i Herøy. Roar Danielsen er trofast gjest på disse samlingene og bidrar også ofte med flott sang sammen med Arild Hansen på trekkspill. Denne gangen hadde han imidlertid også en gladnyhet å overbringe til forsamlingen etter at aktivitør Helena Angel hadde ønsket alle velkommen.

Roar fortalte at det tidlig på 90-tallet ble opprettet en oppdretterforening som skulle ivareta interessene til de mange oppdrettskonsesjonene som var i Herøy. Han sa at det ikke hadde skjedd noe i denne foreningen på svært mange år, men at de nå hadde klart å kalle inn alle gjenlevende styremedlemmer og varamedlemmer slik at de har fått slettet foreningen fra Brønnøysundregistrene.

I overkant av 31000 kroner til trivselstiltak for eldre og Herøy idrettslag
- Det stod i overkant av 62000 kroner fra foreningen på en konto i Sparebank 1 Helgeland, og da ble vi enige om at dette skulle fordeles til veldedige formål. Vi ble da enige om at halvparten skulle gå til Herøy idrettslag, og at den andre halvparten skulle gå til gavekontoen i Herøy kommune. Det ble også stilt som betingelse at pengene skulle gå til trivselsformål til de eldre i Herøy, og disponeres av aktivitetsleder, sa Roar til applaus fra forsamlingen.

Enhetsleder Wenche Sæthre Jørgensen takket på vegne av kommunen for gaven og sa at dette gav dem et handlingsrom for å gjennomføre enda flere trivselstiltak. Kjenner vi aktivitør Helena rett så vil hun nok forvalte pengene godt og finne på enda flere gode og spreke tiltak for både beboere og hjemmeboende eldre i kommunen.